15 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRUčenicima i studentima dodijeljene stipendije Grada Trogira

Učenicima i studentima dodijeljene stipendije Grada Trogira

Ugovori o stipendiranju između Grada Trogira i učenika i studenata s područja grada potpisani su 23. prosinca u Gradskoj vijećnici. 

Na temelju članka 10. Pravilnika o načinu i uvjetima stipendiranja učenika i studenata Grada Trogira i Natječaja za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj 2019./2020.g. dodijeljeno je 47 stipendija, a ugovore je učenicima i studentima koji su svojim zalaganjem zaslužili financijske potpore u svom školovanju uručio gradonačelnik Ante Bilić.

-Ove godine je povećan iznos kojim potpomažemo naše učenike i studente koji zadovoljavaju uvjete što mi je posebno drago. Grad Trogir potiče kreativnost i izvrsnost i nadam se da ćemo svake godine imati sve više korisnika stipendije. Svima koji su dobili stipendiju čestitam i želim da nastave biti tako uspješni, izjavio je gradonačelnik Bilić.  

Pravo na stipendiju ostvarilo je 14 učenika i 33 studenata (31 student viših godina). Stipendisti će primati stipendiju devet mjeseci i to učenici u iznosu od 500,00 kuna mjesečno, a studenti sa studijem u Splitu po 800,00 kuna, dok će oni koji studiraju izvan Splita primati 1000,00 kuna mjesečno.

Foto: Dino Čaljkušić 

Fotogalerija na linku: Trogirski portal (facebook) 

ZADNJE OBJAVE