19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRU Trogiru danas nema novozaraženih

U Trogiru danas nema novozaraženih

Tijekom jučerašnjeg dana, prema izvješću KBC – a Split preminula je ženska osoba starije životne dobi koja je uz nekoliko kroničnih bolesti bila pozitivna i na COVID infekciju. Osoba je rođena 1928. godine i bila je korisnica doma za starije i nemoćne osobe u Splitu, smještajne jedinice u Vukovarskoj.

-Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 121 obrađenog testa još su 3 osobe zaražene koronavirusom i to iz Splita 1, Omiša 1 i Makarske 1 (korisnica doma za starije i nemoćne osobe Makarska). Među novooboljelim osobama 2 osobe su iz samoizolacije. 117 osoba je hospitalizirano. 9 osoba nalazi se na respiratoru i to 7 iz Splitsko dalmatinske županije i 2 iz Šibensko kninske županije. 117 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 7 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Na području Splitsko dalmatinske županije do sada su zabilježena 462 slučaja zaraze koronavirusom od toga je 117 osoba izliječeno te je na dan 24.04.2020. na području Splitsko dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju 345 osoba.

U Trogiru u ovom trenutku i dalje 10 zaraženih osoba

-Prema današnjim podacima NZJZ Splitsko-dalmatinske županije, nema novozaraženih koronavirusom u Trogiru tako da ih u ovom trenutku i dalje imamo 10. U Županiji je troje novih COVID-19 pozitivnih osoba, a na današnji dan ukupno njih 345. Do sada su zabilježena 462 slučaja zaraze od čega je 117 osoba izliječeno, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE