38 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRU trećem kolu Premijer lige bodovi za Trogir: TROGIR – MOSLAVINA 32:23

U trećem kolu Premijer lige bodovi za Trogir: TROGIR – MOSLAVINA 32:23

Treće kolo Premijer lige bilo je sretno za Trogir koji je stigao do prvih bodova nove sezone. Trogirski rukometaši su bez većih poteškoća pobijedili Moslavinu.

Nakon dvadesetak minuta izjednačene igre, važan korak ka pobjedi Trogir je napravio u završnici prvoga dijela. U posljednjih 6 minuta oni su naime, uspjeli postići čak šest, a primiti samo jedan pogodak i na predah odnijeli pet razlike (16:11).

Pametnom igrom u nastavku, Trogirani su držali stečenu prednost, ne dopuštajući Moslavcima ni jednog trenutka da se spuste ispod četiri pogotka zaostatka.

Na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu 31:23. Po osam pogodaka za Trogir dali su Tomislav Radnić i Goti Maričić. Moslavina je pak, imala trojicu igrača s po četiri pogotka – Alen Horvat, Alen Lukes i Marko Mihaljević.

„Odveli smo utakmicu na našu stranu odličnom trkom, obranom, borbenošću, pokretljivošću i dobrim golmanima. Zadovoljan sam pristupom i igrom svih igrača. Pohvalio bih svih, nikoga ne bih izdvajao  jer tko god je bio na terenu dao je svoj prilog za ovu pobjedu. Moslavina je iskusan protivnik, u početku utakmice su se trudili maksimalno, ali kad smo mi počeli igrati našu igru onako kako znamo nisu imali šanse“, izjavio je trener Trogira Boris Popović.

„Čestitke Trogiru na zasluženoj pobjedi. Na kraju prvog poluvremena smo ušli u neku crnu rupu gdje je došlo do pet, šest golova razlike i Trogir ih je samo održavao. Fer i korektna utakmica, Trogir dobar, a mi bodove moramo tražiti doma“, rekao je trener Moslavine Hrvoje Cikoja.

Tekst: HRS i IRM

Fotogalerija: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE