19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRU stanu u Trogiru ubijena liječnica

U stanu u Trogiru ubijena liječnica

Trogirska policija jučer oko 13.45 sati zaprimila je dojavu da se u stanu, u zgradi u Ulici kneza Trpimira u Trogiru, nalazi beživotno žensko tijelo.

Odmah su na mjesto događaja upućeni policajci koje je zvao, neslužbeno doznajemo, suprug pokojne Asje Belas Tukić, 61-godišnje liječnice čije je tijelo pronađeno u stanu na posljednjem katu zgrade.

Na očevid je izišla i zamjenica županijskog državnog odvjetnika, da bi na kraju bilo neprijeporno utvrđeno kako je žrtva usmrćena jednim ubodom nožem u leđa.

Ono što upućuje na to da je u pitanju nasilna smrt jest rana u leđima, koja je uočena na beživotnom tijelu i za koju se odmah pretpostavilo da je nastala od uboda nožem koji je pronađen pored njezina tijela.

Navodno, po neslužbenim informacijama, sada, nažalost, pokojna liječnica taj stan je iznajmljivala i u njega je u ponedjeljak došla kako bi ga očistila nakon odlaska gostiju i pripremila za ”novu turu”. U zgradi pedesetak metara udaljenoj od autobusnog kolodvora koja ima sedam stanova, njezin stan od sedamdesetak kvadrata koji je dobila oporučno nakon smrti roditelja nalazio se na trećem katu.

Kako smo neslužbeno doznali, 61-godišnja liječnica bila je fizijatar reumatolog, zaposlena u splitskim Toplicama u Marmontovoj ulici, odnosno u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s reumatologijom.

Foto: 24 sata

ZADNJE OBJAVE