18 C
Trogir
Subota, 2 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRU ORGANIZACIJI TZ SD ŽUPANIJE I TZ GRADA TROGIRA ODRŽANA EDUKACIJA ZA...

U ORGANIZACIJI TZ SD ŽUPANIJE I TZ GRADA TROGIRA ODRŽANA EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

U trogirskoj Gradskoj vijećnici održana je edukacija za privatne iznajmljivače u organizaciji TZ SD županije i TZ grada Trogira

Edukaciju su održali Ana Brničević, Barbara Marković i Tomislav Zović na sljedeće teme: prava i obveze privatnih iznajmljivača, domaćin u turizmu, rekategorizacija, oglašavanje na društvenim mrežama i prezentacija destinacije.

  • Govorili smo o implementiranju noviteta i trendova u turizmu u predstojećoj sezoni. Tu su i strategija razvoja smještajnih jedinica za tri do pet godina te prava i obveze koje iznajmljivač mora poštovati. Između ostalog, IT stručnjak Tomislav Zović upoznao je posjetitelje sa digitalnim oglašavanjem i načinima besplatnog oglašavanja kroz određene platforme. Važna tema je bila rekategorizacija koja bi trebala brzo stupiti na snagu o čemu je prisutne upoznala dip. pravnica Ana Brničević. Posjećenost je bila dobra i vjerujem da su prisutni zadovoljni prenesenim znanjem, kazala je predavačica Barbara Marković.

Uskoro u Trogiru možemo očekivati slične edukacije

  • Sa TZ Trogir dogovoreno je održavanje još nekoliko edukacija za srednju populaciju koja nije toliko vična radu online, a stavit ćemo naglasak na izdavanje računa jer je to generalni problem, zaključuje Marković.

ZADNJE OBJAVE