30 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRU lovačkim delicijama guštali i domaćini i turisti

U lovačkim delicijama guštali i domaćini i turisti

U specijalitetima spremljenim na Lovačkoj fešti u organizaciji Lovačke udruge Trogir uživali su u petak brojni Trogirani i turisti.

Veprovinu i jelena trogirski lovci su spremali na gulaš, dok je slavonski čobanac za ovu prigodu pripremao njihov kolega lovac iz Slavonije, Velimir Mihaljević (Miha) uz pomoć supruge Kate.

Za odličnu zabavu do kasnih noćnih sati bili su zaduženi Trogirski kanti

-Večeras se odlično zabavljamo, specijaliteti su vam savršeni, ovoga nema kod nas, pohvalili su trogirske lovce okupljeni turisti, a nije izostala ni pohvala za organizaciju fešte od zamjenice gradonačelnika Ruže Kovačević Bilić.  

-Skuhali smo preko 150 kg mesa i veseli nas što je svake godine na fešti velik odaziv domaćina i turista, rekao je Goran Džimbeg, predsjednik Lovačke udruge Trogir, koji već sedmu godinu zajedno s kolegama, uz potporu Grada Trogira i Turističke zajednice organizira Lovačku feštu. Inače, trogirskim lovcima se tradicionalno na ovoj manifestaciji pridruže kolege, a ove godine su im u Trogir pristigli dragi prijatelji iz BiH, lovci iz Nove Bile.  

Zahvalio je tom prigodom Hrvatskom lovačkom savezu, obrtnicima grada Trogira i svima koji podržavaju rad Lovačke udruge Trogir.

Foto: TZ grada Trogira 

{gallery}lovacka03{/gallery}

ZADNJE OBJAVE