19.1 C
Trogir
Petak, 22 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTIU DJEČJEM VRTIĆU KADUJICA U OKRUGU GORNJEM POPUNJENA SVA MJESTA – UPISANO...

U DJEČJEM VRTIĆU KADUJICA U OKRUGU GORNJEM POPUNJENA SVA MJESTA – UPISANO 26 MALIŠANA

Dječji vrtić “Kadujica” iz Okruga Gornjeg objavio je natječaj za redoviti upis mališana koji je trajao od 19. travnja do 4. svibnja. Objavljeno je 25 slobodnih mjesta za upis u jednu jasličku i tri vrtićke skupine. Kako doznajemo od ravnateljice Ane Belas zaprimljena su 32 zahtjeva roditelja koji su priložili potrebnu obveznu dokumentaciju kao i dodatnu dokumentaciju na temelju koje je izvršeno bodovanje za ostvarivanje prednosti i to prema “Pravilniku o upisima”.  

Uvidom u dokumentaciju sačinjena je, kaže ravnateljica Belas, lista onih koji su primljeni te koji su zadovoljili uvjete natječaja. Tako je primljeno njih dvadeset šestero, dok šestero djece nije udovoljilo uvjetima. Doznajemo kako su rezultati natječaja objavljeni na oglasnoj ploči vrtića te na web stranici. Roditelji su imali dva tjedna pravo da dostave prigovor, no, prema riječima ravnateljice, toj ustanovi nije stigla niti jedna žalba.

Inače, u vrtiću „Kadujica“ su organizirani: jedan jaslički cjelodnevni program od 1 – 3 godine života djeteta, vrtićki cjelodnevni program – dvije skupine i poludnevni 6-satni vrtićki jutarnji program. Za vrijeme srpnja i kolovoza vrtić radi. Svim roditeljima je pružena mogućnost boravka njihovog djeteta za vrijeme ljetnih mjeseci. Podsjetimo kako je taj vrtić smješten u novom objektu izgrađenom prema svim važećim propisima i zakonima koji važe za djelatnost predškolskog odgoja. Zgrada je suvremeno opremljena svim potrebnim namještajem, didaktikom te ostalim pratećim sadržajima.

  • Posebno je važno naglasiti da je vrtić besplatan za svu djecu što je vrlo pohvalno za našeg osnivača Općinu Okrug, rekla je ravnateljica Ana Belas.

Gordana Dragan

ZADNJE OBJAVE