31 C
Trogir
NaslovnicaKULTURATuristička zajednica grada Trogira i Artist Vito organiziraju radionicu keramike

Turistička zajednica grada Trogira i Artist Vito organiziraju radionicu keramike

TZ grada Trogira i Artist Vito organiziraju radionicu keramike na kojoj će se polaznici kroz praktičan rad upoznati sa alatima i materijalima, različitim načinima izrade posuda, primjenom glinenih ploča, izradom reljefa i slično te sa dekoriranjem, oslikavanjem, glaziranjem, upotrebom bijele gline i pečenjem u keramičkoj peći.

Sav materijal i alat bit će osigurani te će po završetku radionice biti organizirana prodajna izložba humanitarnog karaktera.

Radionica će se održavati kroz ukupno 8 dvosatnih termina; 1.2. (čet), 2.2. (pet), 8.2.(čet), 9.2. (pet), 12.2. (pon) te 15.2. (čet) od 18-20 h u prostoru ex PBZ banke.

Posljednja dva termina, predviđena za bojanje radova, dogovorit će se sa polaznicima. Ukoliko polaznici preskoče neki termin, moći će nastaviti s radom u slijedećem terminu. Cijena radionice po polazniku iznosi 200,00 kn za cijelo trajanje radionice.

Za potvrdu sudjelovanja na radionici potrebno je poslati mail potvrde najkasnije do utorka 30.1.2018. na artistvito.st@gmail.com.

Dodatne informacije možete dobit na 0996166166, Davor.

Zbog kvalitete rada broj mjesta je ograničen te će prednost imati oni koji prvi potvrde sudjelovanje. 

 

 

ZADNJE OBJAVE