20 C
Trogir
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogirski umirovljenici briljirali na 13. Sportskim susretima SUH-a Splitsko-dalmatinske županije

Trogirski umirovljenici briljirali na 13. Sportskim susretima SUH-a Splitsko-dalmatinske županije

13. Sportski susreti članova SUH-a Splitsko-dalmatinske županije održani su u subotu u Potravlju.  Organizirala ih je omiška podružnica, a okupilo se 160 umirovljenika iz Trogira, Splita, Žrnovnice, Vrgorca i Omiša

Predsjednica ŽO HSU-a Merica Ličina otvorila je sportske susrete i zaželjela uspješno natjecanje. Nazočnima su se obratili i predsjednik omiške podružnice Andrija Vučković te potpredsjednica SUH-a Asija Tomin koja je pozdravila sve u ime središnjice. Nakon svečanog dijela uslijedilo je sportsko natjecanje, a trogirski umirovljenici mogu se pohvaliti s osvojenim prvim mjestima.

U boćanju i u kartama trogirske umirovljenice su s ekipom iz Žrnovnice osvojile zlato. Srebro su dobile u pikadu i u potezanju konopa. U toj disciplini drugo mjesto su podijelile s ekipama iz Omiša, Splita i Žrnovnice.  

U muškoj kategoriji Trogirani su u boćanju uzeli zlato, a u pikadu i kartama srebro.

  • „Najuzbudljivije je bilo potezanje konopa, stari tradicionalni sport koji je pun napetosti i adrenalina. Nakon razigranih sportskih borbi uslijedila je zaslužena fešta uz ručak, svirku i ples. Zadovoljni smo se vratili svojim kućama, uz planove za nove sportske susrete“, poručio je Tonći Barada, potpredsjednik županijske organizacije SUH-a i trogirske podružnice SUH-a.

Foto: Trogirska podružnica SUH-a

ZADNJE OBJAVE