12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRTROGIRSKI RUKOMETAŠI NA VRHU TABLICE LIGE ZA OSTANAK: u subotu utakmica protiv...

TROGIRSKI RUKOMETAŠI NA VRHU TABLICE LIGE ZA OSTANAK: u subotu utakmica protiv ekipe Spačva Vinkovci 

U 1. kolu Lige za ostanak, u okviru Premijer lige, trogirski  rukometaši putuju u Vinkovce gdje u subotu s početkom u 19 sati igraju protiv ekipe Spačva Vinkovci.

  • Razlika između nas i protivničke ekipe je u 6 bodova, ali sigurno neće biti laka utakmica. Svaka sljedeća će biti izuzetno teška jer se sve ekipe bore za opstanak. U Vinkovce idemo u kompletnom sastavu. Ispred nas je deset kola i nastojat ćemo što prije riješiti pitanje opstanka tako da ovu i svaku sljedeću utakmicu pobijedimo, kazao je trener trogirskih rukometaša Boris Popović.
  • Ova i svaka sljedeća utakmica su nam bitne. Pokušat ćemo zadržati prvu poziciju iz koje smo krenuli u Ligu za ostanak. Ekipa Spačva Vinkovci u svojoj je skupini završila kao posljednja i sigurno da su im bodovi jako bitni kako bi ostvarili opstanak u ligi. Radi se o solidnoj ekipi koja zasigurno nije imala sreće kroz prvi dio i nije uspjela ostvariti koju pobjedu više. Njihove bolje strane su napadački rukomet i igra 7 na 6 tako da mi u obrani trebamo biti gusti i agresivni i pokušati kroz naše najjače strane, a to su sigurno polukontra i kontra, postići što veći broj lakših golova kako bi na kraju uspjeli ostvariti pozitivan rezultat, izjavio je Tomislav Radnić, igrač MRK Trogir.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE