20 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVATrogirski kanti šire bitnu poruku putem novog spota 'Zadnji oproštaj'

Trogirski kanti šire bitnu poruku putem novog spota ‘Zadnji oproštaj’

Dečki iz Trogira predstavljaju novu pjesmu ”Zadnji oproštaj”. Član klape Sveto Kustura je autor glazbe i stihova, a aranžman potpisuje Leo Škaro.

Tema pjesme je ljubavna priča dvoje ljudi koji se kao vrlo mladi zaljube. Vjenčaju se, osnuju obitelj, odgajaju djecu, rade, vesele se i tuguju, cijeli život se vole i poštuju. Zbog bolesti supruga znaju da se uskoro bliži kraj njihovog zajedničkog života. Suprug se oprašta od najveće ljubavi svoga života. Zahvaljuje joj se na svemu što mu je dala i što su prošli zajedno, a ona zbog njega ostaje hrabra, pribrana i prikriva svu svoju tugu i bol. Pjesma je nastala u suradnji s diskografskom kućom Scardona.

– Ovom pjesmom želimo poslat poruku svim ljudima da iskazuju poštivanje i ljubav prema voljenoj osobi jer život prođe brzo i u svakom trenutku može prestati, a ljubav je jedino što na kraju ostane- zaključio je Sveto Kustura.

Novu pjesmu prati video pravog dalmatinskog izričaja. Spot je radio Tomislav Dugandžić.

Trogirske kante publika najviše poznaje po izvođenju veselih dalmatinskih pjesama. Jedna od njih je “Grintava” s kojom su 2017 godine osvojili 1. nagradu publike na festivalu ”Večeri dalmatinske pisme” u Kaštelima.

Planovi klape za budućnost osim snimanja pjesama i spotova su nastupi na festivalima i raznim događanjima po Hrvatskoj i Sloveniji.

Izvor: Scardona

{youtube}EG80Cs3ty4o{/youtube}

ZADNJE OBJAVE