19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogirska Udruga HVIDRA najmlađima donirala informatičku i sportsku opremu

Trogirska Udruga HVIDRA najmlađima donirala informatičku i sportsku opremu

Da trogirska Udruga HVIDRA na čelu s predsjednikom Ivicom Baturinom brine o najmlađima, dokazali su to ponovo u petak, doniravši vrijednu informatičku i sportsku opremu.

Naime, učenicima koji pohađaju Osnovnu školu Ivan Duknović – PŠ Vrsine, Sevid, Vinišće i Gustirna donirali su prijenosna računala, projektor i projekcijsko platno, dok su najmlađim nogometašima NK Trogir uručili nekoliko kompleta nogometnih lopti.

Informatičku opremu u vrijednosti od cca 13 tisuća kuna Baturina, HDZ-ov kandidat na predstojećim lokalnim izborima, uručio je  ravnatelju OŠ Ivan Duknović Mirku Matijašu, dok je nekoliko kompleta nogometnih lopti za mlađe uzraste Nogometnog kluba Trogir, u vrijednosti cca 2.500 kuna, uručio treneru Duji Parčini

-Hvala Vam što ste obranili nas kada je to bilo potrebno, a sada branite znanje naše djece, kazao je ravnatelj Matijaš, a riječi hvale uputio je i trener Parčina. 

U ime Općine Marina zahvalu trogirskoj HVIDRI  i predsjedniku Baturini uputio je i predsjednik Općinskog vijeća Davor Radić. 

Podsjetimo, krajem prošle godine trogirska Udruga HVIDRA donirala je  vrijednu informatičku opremu za osnovne škole s područja grada Trogira i općina Okruga, Segeta i Marine te Osnovnoj školi Vladimir Nazor u Škabrnji.

FOTO:IRM

{gallery}hvidra8{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE