24 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogirska regata vraća se u novom, redizajniranom izdanju uz bogat program!

Trogirska regata vraća se u novom, redizajniranom izdanju uz bogat program!

Za točno mjesec dana trogirski akvatorij postat će poprište još jednog izdanja trogirske regate. Događaj koji se odvija u mjesecu listopadu ove godine vraća se s novim datumima, novim vizualnim identitetom i bogatim sportskim, glazbenim i gastro sadržajem.

Trogirska regata u organizaciji Jedriličarskog Kluba Trogir održat će se za vikend od 29. do 31.10., a ono što nam prvo privlači pažnju je novi logotip koji u skladu s brendigom grada Trogira prikazuje poznati crtež broda koji se nalazi i na trogirskoj katedrali.

Organizatori najavljuju bogat sadržaj koji će u tri dana oživjeti ovaj postsezonski vikend u Trogiru

Petak je rezerviran za privezivanje brodova za trogirsku rivu, subota ujutro za kavu na glavnom gradskom trgu uz prijave i jutarnji glazbeni program, a nakon toga očekuje nas i sam start regate. Praćenje regate biti će omogućeno svim posjetiteljima tako što će se moći besplatno ukrcati na veliki prateći brod na kojem će ih dočekati piće, hrana i neka poznata glazbena lica kao iznenađenje. Subota navečer programski je rezervirana za druženje u parku Malarija uz besplatan koncert koji će biti uskoro najavljen u suradnji s poznatim festivalskim brandom Trogira – KulaKula festivalom. Drugi natjecateljski dan, nedjelja – iznjedrit će pobjednike novog izdanja trogirske regate uz svečano proglašenje na glavnom gradskom trgu.

Zainteresirani za sudjelovanje u regati mogu se prijaviti na mail: jedrilicarskiklubtrogir@gmail.com

Nema sumnje kako nas očekuje bogat vikend zanimljiv kako sugrađanima tako i putnicima namjernicima koji će od 29. do 31.10. posjetiti Trogir i prisustvovati Trogirskoj regati!

Tekst: AF

Foto: Hrvoje Duvančić www.regate.com.hr

ZADNJE OBJAVE