12 C
Trogir
Četvrtak, 1 prosinca, 2022
NaslovnicaSPORTTrogiranin predstavlja Hrvatsku na 7. Hobie svjetskom ribolovnom prvenstvu

Trogiranin predstavlja Hrvatsku na 7. Hobie svjetskom ribolovnom prvenstvu

Vjerojatno niste čuli za svjetsko ribolovno prvenstvo iz kajaka koje se ove godine održava u Švedskoj. Ne bismo ni mi da naš sugrađanin Marijo Živković ne sudjeluje na ovom prvenstvu predstavljajući Hrvatsku. Ovo je prvi put od osnutka samog prvenstva da Hrvatska ima svoga predstavnika. 

 

Hobie, vodeći svjetski proizvođač proizvoda za vodeni sport, organizira ovo prvenstvo, a domaćin  (HFW7) biti će Švedska, grad Amal.

HFW7 je najjače svjetsko ribolovno natjecanje, na kojem se okupljaju stručni ribolovci iz više od 20 zemalja svijeta te se natječu za naslov svjetskog prvenstva.

Odabrano je više od 45 kajakaških ribolovaca za natjecanje na Hobie Fishing Worlds 7 turniru, a kajakaši ribolovci nastojati će uhvatiti najveći primjerak predatorske Štuke i Smuđa.

Od svog osnutka 2011 HFW-a ribolovci iz cijelog svijeta dijele stručnost, znanje i vještine, stječu nove prijatelje, a sa sobom doma odnose nova znanja i vještine. 

Hobie Fishing Worlds predstavio je Rhino Rack a sponzoriraju Gerber, Lowrance, Power-Pole, Aftco, Daiwa, Yakattack, Lurefan, Hobie Polarized, OMEALS i Mustad. Za više informacija o natjecanju posjetite www.hobiefishingworlds.com

Od 1950. Hobie je u poslovanju oblikovanja jedinstvenog načina života koji se temelji na zabavnim, vodnim i kvalitetnim proizvodima. Iz svog sjedišta u Oceanside, Kalifornija, Hobie proizvodi, distribuira i prodaje impresivne proizvode za vodene sportove širom svijeta. To uključuje surf daske, jedrilice, SUP-ove i sve širi raspon kajaka koji se pogone pedalama ,rekreacijske i ribolovne kajake, kajake na napuhavanje, te komplementarni niz dijelova i pribora.

Na kraju ne preostaje nam ništa drugo nego našem sugrađaninu Mariju poželjeti sreću i da se vrati kući sa što boljim rezultatom.

 

ZADNJE OBJAVE