18 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir zatvara vrtiće, škole, sportske objekte, javne tvrtke i ustanove: „Molimo građane...

Trogir zatvara vrtiće, škole, sportske objekte, javne tvrtke i ustanove: „Molimo građane za strpljenje i odgovorno ponašanje“

Molimo građane za oprez i poštivanje svih odluka i preporuka kako bismo izbjegli širenje zaraze na našem području i pripomogli njenom konačnom suzbijanju, poručio je gradonačelnik Ante Bilić


Nastavno na situaciju s koronavirusom i mjere opreza na razini države i županije, a u cilju prevencije širenja virusa na području grada Trogira, gradonačelnik Trogira Ante Bilić donio je odluku koja se sastoji od sljedećih mjera:

– Obje osnovne i sve srednje škole te svi dječji vrtići u Trogiru OD PONEDJELJKA (16.3.) se zatvaraju.

– Dežuran će biti samo DV Maslačak u slučaju da roditelji nemaju nijednu drugu opciju, a za jasličke skupine dežuran će biti DV Maslina.

– Sportski objekti – igralište na Batariji i sportska dvorana – preventivno se zatvaraju OD SUBOTE (14.3.).

– Grad Trogir, Turistička zajednica i Trogir Holding OD PONEDJELJKA (16.3.) obustavljaju rad sa strankama.

– OD PONEDJELJKA (16.3.) zatvaraju se Knjižnica i Pučko otvoreno učilište dok je Muzej još u četvrtak zatvorio vrata za posjetitelje.

O svim drugim mjerama i preporukama Grad Trogir obavijestit će na vrijeme. 

– Pratimo upute, postupamo ozbiljno te zato zatvaramo sve škole, vrtiće, sportske objekte, javne tvrtke i ustanove. Molimo sve građane za oprez i poštivanje svih odluka i preporuka kako bismo izbjegli širenje zaraze na našem području i pripomogli njenom konačnom suzbijanju. Budimo strpljivi svi zajedno i ponašajmo se odgovorno – poručio je gradonačelnik Bilić.

Više informacija o odluci dostupno je ovdje: OBAVIJEST 

ZADNJE OBJAVE