28 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRTrogir HUB: Prijavite se na besplatne online radionice Startup akademije

Trogir HUB: Prijavite se na besplatne online radionice Startup akademije

Nakon zimskih praznika, Trogir HUB nastavlja s ciklusom novih edukativnih radionica. Otvorene su prijave za Startup akademiju, a zainteresirani imaju priliku iz udobnosti svoga doma steći nova znanja i vještine.

Riječ je o besplatnim online radionicama u kojima će sudionici imati priliku naučiti osnove poduzetništva, prodajnih kanala, društvenih mreža te računovodstva i financija. Također, u sklopu Startup akademije zainteresirani mogu sudjelovati u radionicama kreativnog poduzetništva, komunikacijskih vještina, upravljanja ljudskim potencijalima, izvorima financiranja za poduzetnike i EU fondove, internacionalizacijom poslovanja te naučiti kako upravljati IT alatima za poduzetnike.

  • U novoj godini opet nudimo besplatne i korisne edukacije u kojima zainteresirani imaju priliku usvojiti znanja koja su tražena na tržištu rada. Ovim putem pozivam sve koji žele uložiti vrijeme u osobni i profesionalni razvoj da se prijave na radionice i poklone sebi nova znanje i vještine, kazao je voditelj projekta Vicenco Stojan.

Osim prijava na Startup akademiju, otvorene su i prijave za radionice Informatičke pismenosti. Svi zainteresirani polaznici mogu se prijaviti slanjem emaila na info.trogireu@gmail.com ili osobnim dolaskom na adresu Gradska vrata 2 u Trogiru.

Trogir HUB centralno je mjesto okupljanja Trogirana u kojem se provode inovativno – edukativni programi za mlađe od 25 godina i osobe s invaliditetom. Sve aktivnosti dio su projekta „Grad Trogir – inovativno – edukacijski centar društvene inkluzije Urbane aglomeracije Split“.

ZADNJE OBJAVE