8 C
Trogir
Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaSPORTTreće izdanje utrke "Hileja" Marina - Dječja utrka ĐIR 2 km

Treće izdanje utrke “Hileja” Marina – Dječja utrka ĐIR 2 km

Treće izdanje utrke “Hileja” Marina Trail ovog puta održat će se dana 07. rujna 2019. godine.

Sudjelovanjem na utrci „Hileja Marina trail 2019“ proći ćete krajevima Općine Marina, uživajući u netaknutoj prirodi. Sa staza se pružaju pogledi na Marinski zaljev, Seget Vranjicu, Trogir, Čiovo, Viniški zaljev, Drvenik Veliki, Drvenik Mali, Brač, Hvar, Šoltu i Vis. Svaki sudionik utrke osjetit će što to znači „lomiti ćoše“ na uskim, brdovitim, krševitim i zavojitim stazama koje krasu općinu Marina. Staze obilježavaju šumski put, kamenjar, brnistra, maslinici, zavojite i strme makadamske staze. Ali, prije svega, predivan krajolik koji će ostaviti neizbrisiv trag u svakom sudioniku utrke.

POZIV VOLONTERIMA / Pozivaju se sve punoljetne, vedre i pozitivne osobe s područja Marine i okolice da se uključe kao volonteri u rad organizacije utrke Hileja Marina Trail 2019. 

U sklopu utrke “HILEJA” MARINA TRAIL 2019. organizira se i dječja utrka “Đir” dužine 2 km. Trči se od Kule do kraja plaže (prema istoku) i nazad do Kule. Utrka ĐIR bit će podijeljena u dvije kategorije, 1. – 4. razred i 5. – 8. razred. Svi sudionici utrke „Đir“ dobivaju zahvalnicu dok prva tri mjesta u svakoj kategoriji m/ž dobivaju poklon pakete sponzora. Prijave djece se mogu napraviti putem ovog online obrasca, u uredu Turističke zajednice u Marini te na zapisničkom stolu na dan utrke 07. rujna do 10:00 sati. Svaki roditelj dužan je za svoje dijete potpisati Izjavu o suglasnosti za sudjelovanje na utrci. Iste će biti dostupne na zapisničkom stolu.

 

ZADNJE OBJAVE