19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRTONI CINOTTI NOVI PREDSJEDNIK HSLS-a TROGIR

TONI CINOTTI NOVI PREDSJEDNIK HSLS-a TROGIR

Na skupštini Trogirskog HSLS-a za novog predsjednika izabran je poduzetnik TONI CINOTTI, a za potpredsjednike SLAVICA ZANNE, DANILO JOVANOVIĆ I ERSON ILJAZI dok je tajnik DARKO POLJIČANIN.

Obraćajući se nazočnima novoizabrani predsjednik Toni Cinnoti istaknuo je povijest i značaj HSLS-a u Trogiru te istaknuo kako će HSLS na sljedećim lokalnim izborima imati visoke ambicije:

  • Naš izborni kapital nije ideologija već borba za dobro u našem Gradu. Prema tome ćemo i u budućnosti birati partneri i provoditi politike. Pravi pokazatelj su nedavno održani izbori za mjesne odbore na kojima smo sa partnerima iz stranke Zajedno za Trogir ostvarili jako dobar rezultat. Druga smo politička opcija u Gradu, imamo podršku građana, nismo isključivi prema nikome i nastaviti ćemo biti konstruktivni i dalje, zaključio je Cinotti.

Skupštini je nazočio županijski vijećnik i predsjednik županijskog HSLS-a Toni Garac te predstavnici koalicijske stranke Zajedno za Trogir i gradski vijećnik Trogira Ivan Šustić te Marko Bakica.

Obraćajući se skupštini županijski predsjednik Toni Garac je naglasio kako je HSLS u Županijskoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije oporbena i konstruktivna stranka.

  • Naše djelovanje u Županijskoj skupštini će i dalje biti sumjerno prema problemima građana jer to građani od svih nas i očekuju. Već sada spremamo nove inicijative za novi proračun Županije i na drugim razinama. U tom smislu biti ćemo snažna podrška našem ogranku u Trogiru i svim inicijativama iz Trogira, istaknuo je Garac.

ZADNJE OBJAVE