21 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVATarapana Band iznimno uspješnu godinu zatvara singlom "Momačka"

Tarapana Band iznimno uspješnu godinu zatvara singlom “Momačka”

Od potencijalnog zabavnog hita godine “Ja sam na te ponosan” u kojem su ostvarili suradnju s Matom Bulićem, preko pjesama “Genijalno” s Ninom Donelli i “Promil šanse za spas” s Učiteljicama, Tarapana Band zatvara iznimno uspješnu diskografsku i koncertnu godinu samostalnim singlom “Momačka”.

Jedna od posljednjih pjesama koja će se naći na prvom albumu popularnog sastava objavljena je u izdanju Croatia Recorsda i Badra Media, a pozitivnom atmosferom i zaraznim ritmom priuštit će svim slušateljima sjajan provod.

Novo djelo hitmejkera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića nosi samo njima svojstven potpis, a dokaz kako autorski dvojac ne može pogriješiti s pjesmom je i singl “Momačka”. Sjajno produkcijski odrađen spot Orange Videos studija snimao se puna tri dana, a uključuje više od pedeset statista, dva razbijena automobila, uplašenu mladenku i kokoš zalutalu u stan frontmena Frane Pehara.

“Ova pozitivna pjesma i spot sigurno će izmamiti osmijeh i pozitivne reakcije kod naše publike, a nadamo se da će se dugo svirati i pjevati.” – rekao je Frano.

Nakon sjajne godine okrunjene nastupom na CMC festivalu, dečki iz Tarapana Banda potvrdili su status jednog od najemitiranijih i najtraženijih regionalnih sastava, a prije izlaska prvog studijskog albuma najavljuju dva iznenađenja.

Pjesmu poslušajte ovdje: Momačka 

Izvor: Croatia Records

ZADNJE OBJAVE