15.8 C
Trogir
Ponedjeljak, 1 lipnja, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Taekwondo klub Trogir otvorio svoja vrata: U prvom planu je bilo zdravlje,...

Taekwondo klub Trogir otvorio svoja vrata: U prvom planu je bilo zdravlje, a tek onda sport

Ovog tjedna je Taekwondo klub Trogir otvorio svoja vrata i započeo s treninzima. Kako je to izgledalo prvog dana ispričao nam je trener kluba Alan Mijić.

-Ova situacija nas je dosta unazadila usred natjecateljske sezone. Cijelo vrijeme smo bili u kontaktu preko poruka jer su treninzi bili zabranjeni. Djeca su sama trenirala kod kuće. U prvom planu je bilo zdravlje, a tek onda sport. Sve je prošlo dobro, svi su zdravi, što nam je i najvažnije, kazao je trener Alan Mijić.

-Držimo se preporuka HZJZ. Djeca ne smiju ulaziti u obuči koju koriste vani, dezinficiraju ruke i zaštitnu opremu, nema borilačkog kontakta. S obzirom da je broj djece ograničen ne možemo imati kvalitetne treninge sa svima. Nadamo se da će se sve uskoro vratiti u normalu, naglašava Mijić.

-Klub trenutno broji oko 50-ak članova. Dvorana se nalazi u Trogiru, ulica Balančane 10, u zgradama iza trgovačkog centra Marisa. Potražite nas!, dodaje na kraju Mijić.

Zainteresirani kontaktirajte trenera kluba Alana na mob.: 098 982 9338 radi formiranja grupa.

Poslušajte cijeli razgovor za Gradski radio Trogir – voditeljica Gordana Dragan …

Piše: AL

ZADNJE OBJAVE

Čekanju je kraj! Od ponedjeljka treninzi na Batariji

Od ponedjeljka, 01. lipnja HNK TROGIR 1912 kreće s treninzima škole nogometa na Batariji uz sve propisane mjere i preporuke.

U Trogiru obilježen Dan državnosti

Nakon gotovo dva desetljeća, Hrvatska ove godine Dan državnosti slavi 30. svibnja. U Trogiru je obilježen svetim misama te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća...

Nadzor prometa i tijekom ovog vikenda

Policijski službenici će ovog vikenda intenzivnije provoditi nadzor prometa na cestama s ciljem prevencije, ali i uočavanja i sankcioniranja prekršaja posebno onih...

Cycle Croatia u Trogiru predstavlja: E-Bike!

Znate li što je E-Bike? Jeste ga imali priliku isprobati? Ne čekajte više! U subotu, 30. svibnja dođite u Trogir kod...

HAUSER u novom spotu “Lascia Ch’io Pianga”

Hauser nastavlja s objavljivanjem spotova za remek-djela klasike s hvaljenog solo prvijenca “Classic”(Sony Masterworks/Menart). Objavio je spot “Lascia Ch'io...