13.1 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Sumnjiči se za krađu većeg broja parfema u Trogiru i Splitu

Sumnjiči se za krađu većeg broja parfema u Trogiru i Splitu

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se kako je sredinom mjeseca u Splitu i u Trogiru iz četiri prodavaonice otuđio ukupno 18 parfema ukupne vrijednosti od gotovo 14 tisuća kuna. Protiv spomenutoga je podnijeto posebno izviješće kao dopuna kaznene prijave.

Informacija

Jučer oko 18.40 sati u Splitu u ulici Domovinskog rata prilikom vožnje bicikla pozlilo je  65-godišnjaku koji je vozilom HMP prevezen u bolnicu gdje je unatoč pruženoj liječničkoj pomoći preminuo oko 19.50. Obavljenim liječničkim pregledom utvrđeno je da je u pitanju prirodna smrt. Obavljen je očevid i utvrđeno da nema elemenata kaznenog djela.

Najava pojačanih aktivnosti u prometu tijekom vikenda

Tijekom nadolazećeg vikenda, a posebno u noćnim satima tijekom petka i subote, na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se pojačane aktivnosti u cestovnom prometu, koje će biti posebno usmjerene na faktore rizika, odnosno na prekršaje koje su u najčešćoj vezi s nastankom teških prometnih nesreća: nepropisna brzina, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima i kaciga na mopedima i motociklima, te korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom. 

Upozoravamo sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa, u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu. 

Prilagodite brzinu stanju i uvjetima na kolnicima, ne sjedajte za volan ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol ili druga opojna sredstva i za vrijeme upravljanja vozilom ne koristite mobitel i ne poduzimajte radnje koje bi Vam mogle odvući pažnju od upravljanja vozilom, već pažnju usmjerite na vožnju i prilike na cesti.

Imajte na umu da ste prilikom sudjelovanja u prometu odgovorni za sebe i druge!

 

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....