26 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRSumnjiči se za krađu većeg broja parfema u Trogiru i Splitu

Sumnjiči se za krađu većeg broja parfema u Trogiru i Splitu

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se kako je sredinom mjeseca u Splitu i u Trogiru iz četiri prodavaonice otuđio ukupno 18 parfema ukupne vrijednosti od gotovo 14 tisuća kuna. Protiv spomenutoga je podnijeto posebno izviješće kao dopuna kaznene prijave.

Informacija

Jučer oko 18.40 sati u Splitu u ulici Domovinskog rata prilikom vožnje bicikla pozlilo je  65-godišnjaku koji je vozilom HMP prevezen u bolnicu gdje je unatoč pruženoj liječničkoj pomoći preminuo oko 19.50. Obavljenim liječničkim pregledom utvrđeno je da je u pitanju prirodna smrt. Obavljen je očevid i utvrđeno da nema elemenata kaznenog djela.

Najava pojačanih aktivnosti u prometu tijekom vikenda

Tijekom nadolazećeg vikenda, a posebno u noćnim satima tijekom petka i subote, na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se pojačane aktivnosti u cestovnom prometu, koje će biti posebno usmjerene na faktore rizika, odnosno na prekršaje koje su u najčešćoj vezi s nastankom teških prometnih nesreća: nepropisna brzina, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima i kaciga na mopedima i motociklima, te korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom. 

Upozoravamo sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa, u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu. 

Prilagodite brzinu stanju i uvjetima na kolnicima, ne sjedajte za volan ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol ili druga opojna sredstva i za vrijeme upravljanja vozilom ne koristite mobitel i ne poduzimajte radnje koje bi Vam mogle odvući pažnju od upravljanja vozilom, već pažnju usmjerite na vožnju i prilike na cesti.

Imajte na umu da ste prilikom sudjelovanja u prometu odgovorni za sebe i druge!

 

ZADNJE OBJAVE