19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAStrava kod Trogira: Prolaznik čuo očajne povike i šokirao se

Strava kod Trogira: Prolaznik čuo očajne povike i šokirao se

 

Na području mjesta Vrsine kod Marine nedaleko od Trogira mladić (20) je propucan iz vatrenog oružja, a zatim bačen u bunar. Zapomaganje je čuo slučajni prolaznik…

Na području mjesta Vrsine 15-ak kilometara od Trogira, u “rimskom bunaru”, slučajni prolaznik u subotu oko 13.30 sati pronašao je 20-godišnjeg mladića koji je imao 10 ustrijelnih rana.

Više puta propucane su mu ruke i noge, dok je jednu ustrijelnu ranu imao na prstištu. Zapomagao je da mu netko pomogne. Mladić koji ga je čuo i našao išao je prošetati sa psom na to brdo iznad Vrsina. Čuo je očajne povike i šokirao se prizorom. Odmah je poznao policiju i Hitnu pomoć koji su dojurili na mjesto.

Izvukli su ga i odvezli u bolnicu gdje je operiran tijekom poslijepodneva. Kako doznajemo, nije životno ugrožen, no da nije naišao mladić sa psom, tko zna kako bi priča okončala.

Cijela drama navodno je započela nešto ranije u Kaštelima odakle je, kako doznajemo, i ustrijeljeni mladić. Više maskiranih mladića navodno su mu prebacili kapuljaču preko glave, pretukli ga, a potom utrpali u prtljažnik i odvezli se na brdo iznad Vrsina. Policijski očevid na tom mjestu trajao je do 18 sati, istražitelji su tražili čahure i ostale tragove koji bi im pomogli u potrazi za počiniteljima.

Ustrijeljeni mladić navodno je ranije imao problema sa zakonom, i to što se tiče zlouporabe opojnih droga, a prema svemu sudeći, do svega je došlo zbog dugova vezanih za drogu. Policiji, koja je s njim razgovarala u bolnici, navodno je rekao da ne zna tko ga je napao.

Kako doznajemo, mladić koji je pronašao ustrijeljenog u potpunom je šoku zbog svega što je proživio taj dan, kao i brojni mještani s kojima smo razgovarali. Kažu nam kako rijetko tko ima nekakav razlog da ide na brdo iznad Vrsina, posebice zimi. Od mjesta zločina do prvih kuća ima nekoliko kilometara.

Izvor: 24 sata

 

ZADNJE OBJAVE