31 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVASplitski ULTRA Europe warm-up party ovog petka u Centralu

Splitski ULTRA Europe warm-up party ovog petka u Centralu

Klub Central bit će posljednja warm-up stanica pred veliki poljudski spektakl koji nas očekuje za samo dva tjedna! Nakon Zagreba i Dubrovnika ekskluzivni party Countdown To ULTRA powered by Heineken stiže i u Split, u petak 22. lipnja, a za nezaboravnu glazbenu noć pobrinut će se nekoliko vrsnih imena – Vanillaz, Joe 2 Shine, Jerome i Lorenzo!  Klub otvara svoja vrata otvoriti u 23 sata, a karte će se moći kupiti na blagajni Centrala. 

Splitske Ultranaute ovog petka očekuje pravi spektakl! Zarazni hitovi i jedinstvena atmosfera najpopularnijeg splitskog kluba najbolja su pozivnica druženje koje stiže kao uvertira šestom izdanju festivala ULTRA Europe. A glavnu poljudsku pozornicu otvorit će hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz koji je već dobro poznat na domaćoj i svjetskoj sceni. Bit će prvi put u povijesti da jedan domaći dvojac nastupi na najspektakularnijom ULTRA pozornici, a čime je to ovaj dvojac zaslužio, moći će se provjeriti već ovog petka u Centralu.

Joe2Shine drugi je na listi DJ-a koji će obilježiti ovogodišnje ULTRA zagrijavanje u klubu Central. DJ, producent i glazbenik posljednjih je godina jedno od najtraženijih imena na domaćoj elektroničkoj sceni. Svirao je u više od 140 klubova, imao je rezidencije u najvažnijih hrvatskim klubovima, a sudjelovao je na najatraktivnijim festivalima uključujući i ULTRA Europe. 

Zanimljivi domaći spoj Marka Kantolića, Zvonimira Duspera Dusa i Darka Bakića nastupa pod imenom Lorenzo. Nakon uspješnog prvog singla Sve sam znala i prije na kojem je gostovala Mia Dimšić, uslijedili su nastupi na festivalu ULTRA Europe i MTV SummerBlast, a nedavno su objavili i najnoviju pjesmu Osjećam laž u suradnji s pjevačem Davidom Magdićem. Ovim će se domaći glazbenicima pridružiti i austrijski DJ Jerome, a u njegovim će plesnim ritmovima moći uživati i publika festivala ULTRA Europe jer se Jerome upisao na ovogodišnji, nikad bolji i veći, line up.

Osim dobre glazbe, goste očekuje i nagradna igra. Naime, Central ima deset festivalskih ulaznica, a priliku da ih osvoji dobit će svaki stoti gost. Osim ulaznica, sponzori su za posjetitelje pripremili i brojna druga iznenađenja. 

DESTINATION ULTRA 2018 

5. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Hemingway, Split

6.-8. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split

9. srpnja – Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač

10. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar 

10. srpnja – RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar

11. srpnja – RESISTANCE Vis / Fort George, Vis

 

ZADNJE OBJAVE