34 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRSOLINSKA EKIPA 10KA JAPIRKO OSVOJILA PRVO MJESTO „17. MEMORIJALNOG TURNIRA PERE BREŠAN...

SOLINSKA EKIPA 10KA JAPIRKO OSVOJILA PRVO MJESTO „17. MEMORIJALNOG TURNIRA PERE BREŠAN JEVA

Završnica 17. memorijalnog turnira Pere Brešan Jeva odigrala se jučer u prepunoj trogirskoj sportskoj dvorani Vinko Kandija. Od golijada do infarktnih završnica, razočarenja i veselja, borbenosti i fair playa – sve je to krasilo ovaj malonogometni turnir kojem su pristupile čak 42 ekipe. Treće mjesto osvojila je kaštelanska ekipa EL POZO. Prvo mjesto pripalo je apsolutnim favoritima cijelog turnira, solinskoj ekipi 10KA JAPIRKO koja je nadigrala zadarsku MNK BUDAK. Također, odigralo se i finale veterana između Segeta i Trogira koji je odnio pobjedu.

  • Turnir je prošao u najboljem redu, a tribine su bile pune. Posjetitelji su imali mogućnost učlanjenja u HNK Hajduk, najmlađe je tradicionalno obradovao Rico koji im je dijelio lopte, a kupnjom ulaznice svi su sudjelovali i u bogatoj lutriji, kazao je predsjednik Torcide Trogir Anton Ivakić.

Zamjenik gradonačelnika Trogira Viktor Novak, ujedno igrač veteranske ekipe Seget pohvalio je turnir.

  • Nitko od veterana nije se ozlijedio, šaljivo će Novak dodavši kako je ekipa Trogira bila malo bolja i zasluženo pobijedila. Turnir je odlično organiziran i dobro posjećen tako da pohvaljujem Torcidu Trogir na dobroj organizaciji.

AL

Fotogalerija: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE