21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRSDP PROVEO UNUTARSTRANAČKE IZBORE: ANTE BILIĆ PONOVO PREDSJEDNIK TROGIRSKOG SDP-a

SDP PROVEO UNUTARSTRANAČKE IZBORE: ANTE BILIĆ PONOVO PREDSJEDNIK TROGIRSKOG SDP-a

Na unutarstranačkim izborima koje je proveo SDP za predsjednika te stranke u Trogiru ponovno je izabran Ante Bilić. To je njegov treći mandat zaredom. Ponovno povjerenje dobili su i njegovi zamjenici Viktor Novak i Dubravko Škokić.

Članovi gradskog odbora su: Milan Buble, Mario Juranović, Željana Buličić Galić, Ružica Jakšić, Vesna Japundžić, Nives Karanušić, Katica Laura Perić, Dujo Odžak, Marin Restović, Ivana Sorić, Anka Zelalija i Toni Zulim.

  • Nastavljamo stabilnim putem voditi stranku i dalje. Raduje me da se pomladio i GO, kojega čine kvalitetne osobe spremne dati doprinos stranci i gradu svojim stručnim sposobnostima i znanjem, kazao je Bilić, koji je ujedno i potpredsjednik glavnog odbora stranke na nacionalnoj razini.

Ante Bilić je na proteklim lokalnim izborima dobio povjerenje građana i za drugi gradonačelnički mandat, a SDP premoć u Vijeću. Tvrdi kako su građani prepoznali njegov rad kao i njegovog tima kojega uglavnom čine mlađi ljudi, puni elana da im  životni standard učine boljim u svim segmentima.

  • Uvjeren sam kako će SDP i dalje ostati najjača politička opcija u Trogiru, istaknuo je.

GORDANA DRAGAN

ZADNJE OBJAVE