10 C
Trogir
Subota, 16 ožujka, 2024
NaslovnicaSPORTRusulice održale humanitarnu revijalnu priredbu i natjecanje

Rusulice održale humanitarnu revijalnu priredbu i natjecanje

Humanitarna revijalna priredba i natjecanje u organizaciji KRSG Rusulice održala se 21. prosinca u Sportskoj dvorani Vinko Kandija. 

Na manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom Grada Trogira i Zajednice sportskih udruga Trogira, uz Rusulice su nastupile i članice Kluba ritmičko sportske gimnastike Floramye.

Priredbu je otvorio pročelnik Frane Žižak, a potom se nazočnima obratila i zamjenica načelnika Općine Okrug Bruna Dadić. Djevojčicama su zaželjeli uspješan prikaz svih naučenih i dobro uvježbanih vježbi . 

Malene je posebno oduševio dolazak Djeda Božičnjaka koji ih je darivao te zapjevao i zaplesao s njima.  

Podijeljene su medalje najboljima, a pehari su uručeni Miji Klarić, trećeplasiranoj seniorki Rusulici na 1.kolu Regije Jug, Anastasiji Svirko iz kluba Floramye, koja je također osvojila treće mjesto i to u juniorskoj kategoriji  te Josipi Ojvan s najviše nastupa na međunarodnim turnirima. 

Rusulice zahvaljuju prijateljskom Klubu ritmičko sportske gimnastike Floramye čije djevojčice već tradicionalno sudjeluju na ovoj manifestaciji. Veliki dio posla oko organizacije odradila je predsjednica Manuela Jurković, trenerice Danijela Poljičanin, Maša Zečić, Julija Zekanm Tonina Jurković , Karla Čorić i prof.dr.sc.Ljerka Srhoj koja se zahvalila na doniram slatkim poklonima koji će biti predani korisnicima Dječjeg doma Maestral. 

Rusulice svim sugrađanima ovim putem žele sretne blagdane te sretnu i uspješnu novu 2020. godinu. 

Fotogalerija na linku: KRSG Rusulice 

 

ZADNJE OBJAVE