19 C
Trogir
Utorak, 27 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRRekonstrukcija ULICE PUT DRAGULINA

Rekonstrukcija ULICE PUT DRAGULINA

U sklopu Programa gradnje i rekonstrukcije objekata i uređenja komunalne infrastrukture u Gradu Trogiru za razdoblje 2019. planira se rekonstrukcija odnosno izgradnja dionice ulice Put Dragulina (od spoj s ulicom Put Mulina do spoj s ulicom Put Kapelice, faza 1. i 2.), ukupne duljine 224 m.

Izgradnjom odnosno rekonstrukcijom ove ulice u cijeloj dužini će se osigurati komunikacija vozila i pješaka na predmetnom području grada Trogira. Komunalna infrastruktura je dijelom riješena u postojećoj prometnici (vodovod, kanalizacija, telekomunikacije). Nogostupi će se izvesti s izdignutim rubnjacima, širine 1,60 m (minimalno 1,20 m) u dvosmjernom dijelu prometnice, te širine 2,00 m u jednosmjernom dijelu prometnice. 

„Obzirom da se za nekoliko dana kreće u rekonstrukciju trogirske ulice Put Dragulina, ovim putem molimo stanare da nam što prije dostave kopije prometnih dozvola, kao i kopiju osobnih iskaznica, kako bi im mogli osigurati parking mjesta. Navedeno dostavite u sobu broj 2. u prizemlju zgrade Trogir Holdinga – Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i investicije, radnim danima od 7 do 15 sati“, poručili su iz ovog gradskog odjela.

ZADNJE OBJAVE