21.2 C
Trogir
Petak, 22 listopada, 2021
NaslovnicaKULTURARadionice "Mudra sova" u povodu Noći muzeja u Muzeju grada Trogira

Radionice “Mudra sova” u povodu Noći muzeja u Muzeju grada Trogira

U povodu manifestacije Noć muzeja 2017. u Muzeju grada Trogira, u utorak i srijedu – 24. i 25. siječnja, održat će se prigodne radionice za djecu pod nazivom “MUDRA SOVA”.

“Kroz povijest, ljudi su tumačili sovu na razne načine; nekima je bila svjetlo, a drugima tama. Kako god bilo – sova je kraljica noći, veličanstvena kad raširi krila i kada te vidi 100 puta bolje nego ti nju. Kažu da su oči ogledalo duše; sovine oči su nepomične, ali govore tisuću riječi i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Atena je voljela sovu, pa je sova postala mudra, ona koja dobro rasuđuje i ima uvid u sve. Našu mudru sovu izradit ćemo da nam uveseljava zimu i da nas podsjeća na noć u kojoj vladaju sove i naravno, muzeji!”, priča nam o svojoj najnovijoj radionici njena voditeljica Goranka Tomaš, muzejska pedagoginja.

Radionica 24. siječnja počinje u 16:00 sati, a 25. siječnja u 9:00 sati. 

Broj sudionika u radionicama je ograničen stoga je potrebno prethodno se prijaviti na e-adresu gogtomas@gmail.com, broj telefona 021 881 406 (birati 6) ili broj mobitela 099 670 7159.

I to nije sve… zato jer je Noć muzeja – Muzej grada Trogira časti!

Ove će radionice zato biti – besplatne, a sav materijal za rad osiguran.

Iz Muzeja grada Trogira poručuju: Vidimo se na radionicama, ali naravno i u Noći muzeja 2017. – detaljan program događanja u Muzeju grada Trogira objavit ćemo uskoro, a do tad provjerite što vas očekuje na:  http://nocmuzeja.hr/popis-muzeja/muzej-grada-trogira/

 

ZADNJE OBJAVE