12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVA"Putovanja i pogled iz najljepšeg ureda na svijetu bili su mi inspiracija...

“Putovanja i pogled iz najljepšeg ureda na svijetu bili su mi inspiracija za pjesmu!”

Najljepši ured na svijetu je pilotska kabina zrakoplova, a pogled na neke od najljepših svjetskih destinacija su gotovo svakodnevica mladog pilota Igora Matića. Takav posao i pogled zaista jesu neiscrpan izvor inspiracije, a u to se uvjerio i Igor u čijem je životu glazba uvijek zauzimala važno mjesto. On je svoju ljubav prema glazbi odlučio pretočiti u stihove i predstaviti se prvim singlom “Prokleti poljubac”, baladom koja će vas osvojiti na prvo slušanje.

Već neko vrijeme ovaj svestrani entuzijast osjeća duboku povezanost s glazbom, a ljubav prema letenju vrlo često spaja s glazbom i svaki slobodan trenutak koristi kako bi upotpunio još jednu od svojih strasti pored mnogobrojnih životnih okupacija. Ideju za prvi singl dobio je leteći visoko među oblacima, a svaki njegov susret s glazbom i izvođenje pred publikom u njemu bude posebne osjećaje: “U pjesmi koristim emociju koju nastojim prenijeti publici na što autentičniji način iz dubine duše.”

Za prvi singl je okupio tim ljudi kojeg čine Gordana Seko koja je zaslužna za tekst singla, inače članica zadarskog benda “Banana”, autor glazbe i aranžmana je Marin Seko, a za produkciju je odgovoran “MGS studio.”

Ovo je Igorova prva pjesma, a tema koju je obradio u pjesmi je uspomena na bivšu ljubav, nešto blisko svakom čovjeku koji je bio zaljubljen. Za prvi singl je snimljen i spot u kojem glavnu ulogu igra sam Igor. Radnja spota se odvija u kafiću gdje mu se pogled susreće s bivšom djevojkom i to pokrene bujicu misli, uspomena i sjećanja.

Na spotu je radio redatelj i vlasnik “Limitless production-a” Toni Mađerić, koji se pojavljuje kao i glumac. Kamerom su uhvaćeni prekrasni kadrovi na plaži u Zadru i Sukošanu, a prilikom snimanja korištena je jahta, ali i old timer “Buba”. Osim Igora, u spotu su sudjelovali i Lorena Poljak, Katja Levovnik. Igor i njegov tim su jako zadovoljni spotom i smatraju kako su uspjeli vizualno dočarati pjesmu: “Snimanje je prošlo u prijateljskom raspoloženju i dinamičnom okruženju koje uključuje prelijepe kadrove plaže u Sukošanu i Zadarskog zalaska sunca.”

Ljubav, makar ona bila i bivša, oduvijek je inspiracija brojnim pjesnicima, pjevačima, sviračima, svim umjetnicima i svakoj osobi. U ljudima uvijek izazove neku emociju, a Igor je zaključio: “Toplo se nadam kako će emocija pjesme doprijeti do što većeg broja slušatelja.”

Prepustite se emocijama uz najljepše kadrove i zalazak sunca iz prekrasnog Zadra.

ZADNJE OBJAVE