12.4 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica SPORT Projekt „Nogomet u škole“ u OŠ Majstora Radovana Trogir

Projekt „Nogomet u škole“ u OŠ Majstora Radovana Trogir

Hrvatski školski sportski savez i Školski sportski savez Splitsko-dalmatinske županije odabrali su Osnovnu školu Majstora Radovana – Trogir za GRASSROOTS PROJEKT pod nazivom Nogomet u škole.

U suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom započela je provedba projekta u studenom 2018., kada je HŠSS odabrao 21 osnovnu školu i to po jednu školu iz svake županije.

U projektu sudjeluju učenici od prvog do četvrtog razreda, koji jednom mjesečno imaju Nogometni dan. Ciljevi projekta su uključiti djecu u dodatne sportske aktivnosti, edukacija djece kroz sportska natjecanja te na kraju ravnopravna zastupljenost djevojčica i dječaka u tim aktivnostima. 

Voditelj projekta u našoj školi je profesor TZK  Emil Kursan, a u projektu za mjesec ožujak su sudjelovali učenici 2. a i 2. b razreda.

Izvor: OŠ Majstora Radovana

 

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...