20 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAPrijavite se i sudjelujte na 1. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada...

Prijavite se i sudjelujte na 1. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira

Muzej grada Trogira poziva rukotvorce i kreativce da se prijave za sudjelovanje na 1. Božićnom sajmu rukotvorina koji će se održavati u atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. prosinca 2017. godine.

Izrađujete nakit? Dizajnirate ogrlice, naušnice, narukvice? Pletete šalove, kape, rukavice? Kukičate? Šivate torbe? Izrađujete torbice? Radite neodoljive čestitke? Možda bookmarkere ili uvezujete rokovnike? Oslikavate majice? Možda izrađujete unikatne ukrase za bor? Adventske vijence? Vjenčiće za vrata?Ilustrirate? Slikate? Oblikujete ukrasne predmete? Možda izrađujete igračke?  Ručno izrađujete nešto što nismo nabrojali? Mislite da bi vaša rukotvorina bila idealan božićni poklon?

Ukoliko je vaš odgovor na barem jedno od postavljenih pitanja bio “Da!” – ODLIČNO! TRAŽIMO UPRAVO VAS da svojom kreativnošću obogatite blagdanski ugođaj u Trogiru, poručuju iz Muzeja grada Trogira. 

Što je potrebno za sudjelovanje?

Prijava za sudjelovanje treba sadržavati kratki opis vaših rukotvorina koje planirate predstavljati na 1. Božićnom sajmu u Muzeju grada Trogira, uz obaveznu popratnu fotografiju. Na e-adresu muzej.grada.trogira@gmail.com napišite nam i kontakt broj telefona ili mobitela na koji vas možemo nazvati nakon odabira izlagača. Za šest dana izlaganja rukotvorina na 1. Božićnom sajmu potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od simboličnih 200,00 kuna kako bi se pokrili troškovi opreme prostora. I ništa više… (osim neophodne dobre volje i božićnog duha!) 

Broj izlagača je ograničen, a prijave traju do 10. prosinca 2017. godine. Predviđeno radno vrijeme sajma je svaki dan od 10:00 do 19:00 sati.

 

 

ZADNJE OBJAVE