31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRPREMIJER LIGA: Trogir slavio protiv Varaždina (32:28)

PREMIJER LIGA: Trogir slavio protiv Varaždina (32:28)

Trogir izborio 2. mjesto na tablici Lige za ostanak

Jako zanimljiv bio je susret Trogira i Varaždina koji se odigrao u petak u SD Vinko Kandija. Gosti su imali samo jedno vodstvo u prvom dijelu (2:3). Domaćinova prednost bila je od jedan do tri pogotka, tako da je neizvjesnost bila potpuna. Na predah se tako otišlo s plus dva za Trogir (16:14). Varaždinci su nešto malo slabije ušli u nastavak pa je domaćin u 34. minuti, već bio na pet razlike (19:14) i čuvao ju je sve do 40. minute. Tada je varaždinska momčad postigla čak šest pogodaka u nizu i povela 22:23. Trogirani su brzo uzvratili nizom od 4:1 i vratili prednost na svoju stranu. Imali su Varaždinci dva izjednačenja do kraja, ali su potpuno pali u posljednje četiri minute kada nisu postigli ni pogodak, a primili su četiri i na kraju potpisali predaju od 31:28. Tri domaća vratara skupila su 13 obrana. S osam pogodaka Toni Perkušić pak, bio je prvi strijelac pobjednika, a kod gostiju čak 18 obrana Tina Hercega. Najviše pogodaka postigli su Viktor Kopicer ( i Tin Šestak (7).

„Utakmica nije imala bodovnog značaja jer su jedna i druga ekipa izborile ostanak u Premijer ligi. Bila je više nalik prijateljskoj. Zadovoljan sam budući da smo na kraju ipak pobijedili. Završili smo drugi u Ligi za ostanak i rezultat je bolji nego prošlu godinu“ , kazao je Boris Popović, trener Trogira.   

 „Cijela utakmica je takoreći bila na našoj strani. Iako je bilo par padova, na kraju smo uspjeli izvući dva boda. Varaždin je jako dobra ekipa, brza, primili smo par brzih golova, ali na kraju je sve ispalo dobro za nas“, kazao je igrač Trogira Antonio Berislav Tokić.

Izvor: HRS

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE