24.1 C
Trogir
Utorak, 17 svibnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPremijer liga: Prvi bodovi Trogira

Premijer liga: Prvi bodovi Trogira

DUBROVNIK RKHM – TRGIR 25:30

Treći nastup i treća sreća za trogirske rukometaše koji su u nedjelju u 3. kolu Premijer lige pobijedili Dubrovnik RKHM 25:30 i tako iza sebe na ljestvici ostavili Bjelovar i domaćina.  

Dubrovnik je imao samo jedno početno vodstvo. Trogir se predstavio u odličnom izdanju. Izuzetno čvrsto, agresivno u obrani, s puno kontakta koji nije odgovarao DubrovčanimaNije stoga čudno da su gosti već nakon nepunih 20 minuta bili u zaostatku od čak šest pogodaka. Trogir je najjužnijem premijerligašu uspio zabiti 17 pogodaka u prvih 30 minuta, a pri tome su primili samo 12.

U nastavku se moglo vidjeti malo bolje izdanje sastava Vlade Šole. Dugo se igralo pogodak za pogodak. Prednost gostiju bila je četiri ili pet pogodaka. Ali, Dubrovčani se nikako nisu uspjeli spustiti ispod toga. Kad je Trogir u 48. minuti pobjegao na plus šest (21:27), čini se da je nestala svaka nada Dubrovnika da bi mogli do prvih bodova. Manjak rotacije i umor su učinili svoje tako da je domaćin u posljednjih deset minuta postigao samo dva pogotka.

S devet pogodaka Trogirane je predvodio Tomislav Radnić, a samo dva manje je dao Marin Babić.

Izvor: HRS


ZADNJE OBJAVE