20 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAPredstavljanje hit knjige „Neplanirano“ Abby Johnson u Trogiru

Predstavljanje hit knjige „Neplanirano“ Abby Johnson u Trogiru

Nakladna kuća Verbum i Inicijativa 40 dana za život pozivaju Vas na predstavljanje hit knjige „Neplanirano“ Abby Johnson ovog petka, 29. studenoga 2019. u 18:30 sati u Gradskoj vijećnici, Trg Ivana Pavla II. 1, Trogir. Predavači su don Vinko Sanader, dekan trogirskog dekanata; dr. Ivan Zmijanović, šibenski ginekolog s prizivom savjesti; Marija Šošić, regionalna koordinatorica inicijative 40 dana za život za Dalmaciju + svjedočanstvo „Za dijete više!“: Mihaela Krajina, majka šestero djece.

Potresna je to životna ispovijest bivše ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva poznate po brojnim pobačajima koja je postala gorljiva zagovornica prava nerođenih

Knjiga ‘Neplanirano’ je potresna životna ispovijest Johnson koja je osam godina bila ravnateljica klinike za pobačaje u Texasu. U listopadu 2009. g. dala je otkaz na to radno mjesto gdje su se radili pobačaji pod vodstvom organizacije Planned Parenthood,  kada je prvi put osobno sudjelovala u obavljanju pobačaja u klinici i vidjela reakciju djeteta. Sada je Johnson majka osmero djece, (osobno je pobacila dva djeteta), gorljiva zagovornica prava nerođenih i obraćenica s protestantizma na katoličanstvo.

 

 

 

ZADNJE OBJAVE