16.4 C
Trogir
Ponedjeljak, 19 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Predavanje ovog petka u Gradskoj vijećnici : „Dijabetičko stopalo“

Predavanje ovog petka u Gradskoj vijećnici : „Dijabetičko stopalo“

Hrvatski  savez dijabetičkih udruga, Grada Trogira i Dijabetičko društvo Trogir organiziraju predavanje na temu „Dijabetičko stopalo“ koje će se održati u petak, 20. prosinca u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Predavanje će održati dr.Anica Badanjak, specijalistica interne medicine, endokrinologinja i dijabetologinja sa Sveučilišne klinike „Vuk Vrhovac“ iz Zagreba.
“Izuzetno je važno da svi dijabetičari postanu svjesni da dijabetička polineuropatija može predstavljati jako veliki problem za njih i njihove obitelji.
Kako spriječiti “dijabetičko stopalo”, kako prepoznati znakove upozorenja, kako spriječiti amputacije ili barem što dulje odgoditi posljedice “dijabetičkog stopala” moći ćemo saznati na predavanju dr. Badanjak.Prevencija je zbog nas, nemojmo to ignorirati jer samo znanjem se možemo za sebe boriti”, poručuju iz DDT Trogir.

ZADNJE OBJAVE

Na državnom prvenstvu u Zadru ekipe ŽOK Trogir 5. u maloj i mini odbojci

Najmlađi uzrasti hrvatske odbojke okupili su se ovog vikenda na najbrojnijem natjecanju u Zadru na prvenstvima za najmlađe kadetkinje i kadete do...

Pomoć slijepim i slabovidnim osobama na podcastu Maria Markovine

Trogiranin Mario Markovina nedavno je pokrenuo podcast pod nazivom Znanje i Kreativnost koji se bavi problematikom slijepih i slabovidnih

U SPOMEN – Ivan Pavković (1928 – 2020)

U bolja prostranstva otišao je pjesnik Ivan Pavković, rođen 1928. u Segetu Gornjem, autor četrdesetak knjiga stihova i aforizama Nedavno...

AUDIO: Deveto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

PP Trogir: Objavio fotografiju sa zračnom puškom pa ga potražila policija

Trogirski policajci su dovršili istraživanje nad dvojicom muškaraca koje su osumnjičili zbog prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.