9 C
Trogir
Subota, 27 studenoga, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVAPoznati reper Žuvi spot snimio u Trogiru

Poznati reper Žuvi spot snimio u Trogiru

 Poznati reper Žuvi, izdao je svoj, treći po redu, samostalni album “Slatke brige”. Nakon “Megamixa-a” i “Pločničkih priča”, ovaj splitski as, spreman nam je ispričati koje su to njegove slatke brige. Na albumu, Žuvi repa o ljubavi, Dalmaciji, slatkišima … te svemu onom lijepom što ga okružuje. Isto tako, vjeruje kako će pjesme lako pronaći put do publike jer će se u tim temama, mnogi od nas prepoznati.

Za singl “Nazovi posli”, ovaj dalmatinski raper je snimio i spot. Urbane lokacije Trogira, bile su nadahnuće cijeloj ekipi koja je, zajedno s Žuvijem, radila na ovom video materijalu. Kompletnu produkciju spota odradio je, još neafirmirani, videograf Joško Herceg a u samoj pjesmi, Žuvi je ugostio poznatog trogirskog rapera, Pestija.

Na albumu se nalazi 11 pjesama, a pored Pestija, još gostuju, poznati splitski reper, Krešo Bengalka te pjevačica Nikolina Volareva. Na ovom projektu, Žuvi je radio skoro godinu dana a cijeli materijal je snimljen u trap stilu sa primjesama starog hip-hop-a. Za mix i master većine pjesama, zaslužno je još jedno ime, trogirske trap scene, Nikola Civadelić – Kokli.

Za kraj Vam predlažemo da cijeli album preslušate na žuvijevom youtube kanalu.

{youtube}xn4eBEbMNZc{/youtube}

Foto: Ivan Turković

ZADNJE OBJAVE