12.9 C
Trogir
Subota, 31 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini

Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini

Komisija za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira objavljuje Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini.

Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja. Ona mogu biti priznanje počasnog građanina, nagrada Grada Trogira za životno djelo, osobna nagrada, skupna nagrada, Plaketa Grada Trogira-Grb Grada Trogira te medalja grada Trogira. 

Krajnji rok za dostavu prijedloga je zaključno s danom 11. listopada 2019. godine. (petak) do 15 sati, bez obzira na način dostave.

Prijedlozi se dostavljaju poštom na adresu GRAD TROGIR, Komisija za dodjelu javnih priznanja Trg Ivana Pavla II br. 1, 21220 Trogir s naznakom „Za javna priznanja Grada Trogira u 2019.“ ili neposredno na pisarnicu Put mulina 2a, Trogir. 

Za više informacija potražite pozivni oglas na web stranici www.trogir.hr, oglasnim pločama Grada Trogira na Trgu Ivana Pavla II br. 1./II kat i Put mulina 2a. Također, za sve obavijesti zainteresirani se mogu javiti u Grad Trogir, Upravni odjel za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada na tel. 021/800-423. 

ZADNJE OBJAVE

Potpisan je Ugovor o početku izgradnje pristupne ceste s parkiralištem na obalnom pojasu Brigi – Lokvice

Nakon dužeg perioda pripreme i osiguravanja financijskih sredstava, potpisan je Ugovor o početku izgradnje pristupne ceste s parkiralištem na obalnom pojasu Brigi...

Radionica “Bundevica” u Muzeju grada Trogira: Kreativnim ručicama zagarantirana zabavica!

Samo je nekoliko dana preostalo u listopadu 2020., a Muzej grada Trogira ima sjajnu ideju kako biste ih mogli učiniti što kreativnijima! Vjerujte nam...

Mještani Planog izglasali projekte, danas biraju Arbanija i Žedno

Mještani Planog na "I tebe se pita!" tribini i elektronskim glasanjem izabrali su da se u proračun za 2021. uvrste sljedeći projekti:

Održana deseta ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Deseta redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je 29. listopada u Pastoralnom centru u Okrugu Gornjem Organizirali su...

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana istražili smo kakva je ponuda na našem pazaru

Pred nama su Svi sveti i Dušni dan kada ćemo obići posljednja počivališta naših najmilijih, ponijeti cvijeće i upaliti svijeće. Trogirski pazar...