29 C
Trogir
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPozivam mlade da što više koriste ovaj park te boravak u kući,...

Pozivam mlade da što više koriste ovaj park te boravak u kući, ispred kompjutera, zamijene zdravim načinom života

Posljednjih godina sve je popularnije treniranje na otvorenom, a s tim se često povezuje i vježbanje zvano street workout. Kako smo i najavili Trogir je dobio PRVI STREET WORKOUT PARK smješten na platou od oko 150 kvadrata između velike i male sportske dvorane. Naime, sada je u potpunosti opremljen, postavljene su statične sprave za vježbanje (horizontalne ljestve, švedske, istezanje nogu, paralelne preče). Uz njih, na platou su posađena tri stabla (Judino drvo) i postavljene klupe.

  • Street workout je spoj gimnastike, vlastite snage i akrobacije. Mogu ga koristiti svi, bez obzira na godine i spol, s tim da vježbe trebaju prilagoditi svojim vještinama. To je vježbanje na otvorenom i što je najvažnije besplatno je i dostupno svima. Posebno pozivam mlade da što više koriste ovaj park te boravak u kući, ispred kompjutera, zamijene zdravim načinom života. Također, predviđen je prostor za još jednu spravu koja će biti naknadno postavljena – rekao nam je ravnatelj Javne ustanove sportski objekti Trogir Dubravko Škokić.

Grad Trogir je uz Javnu ustanovu sportski objekti Trogir nositelj projekta u sklopu kojeg je uređena i ova prva street workout zona.

ZADNJE OBJAVE