19 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAPoziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeju grada Trogira

Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeju grada Trogira

Muzej grada Trogira poziva zainteresirane da se prijave na Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u razdoblju od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine.

Poziv se odnosi na zaprimanje molbi za izlaganje koje mogu dostaviti autori ili grupe autora, likovni kritičari i kustosi. 

Rok za prijavu je 31. siječnja 2017., a molbe trebaju sadržavati:

–    ime, prezime, adresu, kontakt telefon i adresu e-pošte,

–    kratki životopis autora,

–    idejni opis izložbe,

–    vizualne materijale (fotografije radova/skice i sl.),

–    ostale materijale za koje autor smatra da su od važnosti za prijavu.

Pozivu se mogu odazvati predlagatelji samostalnih i skupnih izložbi zainteresirani za izlaganje u atriju Muzeja grada Trogira ili galeriji Cate Dujšin Ribar.  

Molbe se šalju na adresu e-pošte Muzeja grada Trogira muzej-grada-trogira@st.t-com.hr ili na adresu Muzej grada Trogira, Gradska vrata 4, 21 220 Trogir s naznakom „Za poziv za izlaganje u Muzeju grada Trogira”. 

Pristigle prijave će razmatrati Stručno vijeće Muzeja grada Trogira, a odobravat će se sukladno Pravilniku o korištenju izložbenog prostora i galerije Cate Dujšin Ribar u Muzeju grada Trogira, prema kojem se izložbeni prostor u atriju Muzeja grada Trogira naplaćuje 150,00 kn/dan za akademske umjetnike, odnosno 200,00 kn/dan za samouke umjetnike, a izložbeni prostor Galerije Cate Dujšin Ribar (u kojem mogu izlagati samo akademski umjetnici) 200,00 kn/dan, osim ako ravnateljica nije odlučila drugačije. 

Rezultati će biti poznati do 15. veljače 2018. godine, a o njima će svi oni koji su poslali prijave biti obaviješteni e-poštom ili telefonom.

Dakle, ako ste umjetnik, umjetnica ili grupa umjetnika, slikar/ica, kipar/ica, fotograf/kinja, … ako osjećate umjetnički poziv – sigurni smo da ćete osjetiti i potrebu javiti se na  Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u razdoblju od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine. 

 

 

ZADNJE OBJAVE