17.8 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRPovodom dana Općine Okrug Policijskoj postaji Trogir dodijeljena prigodna nagrada i Zahvalnica

Povodom dana Općine Okrug Policijskoj postaji Trogir dodijeljena prigodna nagrada i Zahvalnica

Povodom blagdana sv. Tudora i Dana Općine Okrug na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Policijskoj postaji Trogir dodijeljena je godišnja prigodna nagrada i Zahvalnica koja je uručena načelniku Marku Doljaninu. Razlog je profesionalno i brzo provedeno kriminalističko istraživanje kojim je otkrivena i uhićena osoba koja se sumnjiči za podmetanje požara u Okrugu Gornjem, dana 13. rujna 2020.

Podsjetimo, više od 120 vatrogasaca, 27 vatrogasnih vozila, dva kanadera, jedan air tractor i sve raspoložive snage iz čak 15 postrojbi od Omiša do Marine gasile su požar koji je tog 13. rujna buknuo u Okrugu Gornjem i zaprijetio stambenim objektima koji su, zahvaljujući brzoj intervenciji gasitelja, obranjeni, a vatrena buktinja stavljena pod kontrolu. Dio vatrogasnih snaga istog dana nakon 18 sati prebačen je na novo požarište koje se aktiviralo nekih kilometar dalje od crkve.

Za stanje javne sigurnosti policija je bitan čimbenik, stoga čestitamo svim službenicima Policijske postaje Trogir na zasluženoj nagradi.

ZADNJE OBJAVE