31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRPOU Trogir: Podjela diploma polaznicima programa za ECDL operatere

POU Trogir: Podjela diploma polaznicima programa za ECDL operatere

Nezaposlene osobe s područja Trogira, Kaštela te susjednih općina Segeta, Okruga i Marine, završile su program izobrazbe za ECDL operatere kojeg je organizirao Zavod za zapošljavanje u suradnji s Učilištem Algebra i  Pučkim otvorenim učilištem Trogir.

Od kraja prosinca, 54 nezaposlene osobe polazile su program obrazovanja u trajanju od dva mjeseca.  U četvrtak su dodijeljenje  međunarodne ECDL diplome koje će polaznicima  biti upisane u radnu knjižicu.

ECDL (European Computer Driving Licence) je međunarodno priznati certifikat koji dokazuje standardiziranu razinu informatičke pismenosti i jamstvo je poslodavcima da zaposlenik raspolaže znanjima potrebnim za uporabu osobnog računala. 

-Nadam se da će ova  ECDL diploma polaznicima znatno pomoći u pronalaženju zaposlenja., rekao je ravnatelj POU Trogir mr.sc.Nenad Belas.

 Hrvatski zavod za zapošljavanje financirao je cjelokupni program.

Foto: POU Trogir 

{gallery}ecdl3{/gallery}

Podsjećamo, u POU Trogir započeo je i tečaj za kozmetičare i vizažiste po vrlo povoljnim cijenama i u trajanju od tri mjeseca, a zanimanja se nakon uspješnog završetka upisuju u radnu knjižicu.

Foto: POU Trogir 

{gallery}ecdl4{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE