10 C
Trogir
Petak, 27 siječnja, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPosebna regulacija prometa za vrijeme održavanja biciklističke utrke Tour of Croatia

Posebna regulacija prometa za vrijeme održavanja biciklističke utrke Tour of Croatia

Na prometnicama kojima prolazi biciklistička utrka promet će biti zatvoren 20 minuta prije starta, pa sve do prolaska, stoga se vozačima preporučuje da izbjegavaju navedene prometnice

Od 17. do 22. travnja na području Republike Hrvatske održava se 4. biciklistička utrka „Tour of Croatia“. Utrka se odvija u šest etapa. Treća etapa utrke starta u četvrtak 19. travnja iz Trogira i završava u na Biokovu (vrh sv. Jure). 

Start je predviđen u 13,15 sati sa rive u Trogiru, i kreće se ulicama Obala Bana Berislavića i nastavlja se ulicom Hrvatskog proljeća, Hrvatskih Mučenika – B. J. Trogiranina – Čiovski most- Obala kralja Zvonimira-prema Okrugu Gornjem (ŽC6134) – Ulicom kralja Tomislava ( Šetalište Stjepana Radića   – Ulica 30. svibnja – Ulica Bana Jelačića- Put sv. Karla (ŽC6136) – Put sv. Križa (D126) – Put Gradine (D126 Mastrinka) – Obala kralja Zvonimira (D126 Trogir) – Čiovski most (D126) – Blaža Jurjeva Trogiranina (D126) – mali most (D126) – Ulica kneza Trpimira (D315) – Ulica kneza Trpimira (D409) – D8 Plano- Kaštela.

Na prometnicama kojima prolazi biciklistička utrka promet će biti zatvoren 20 minuta prije starta, pa sve do prolaska, stoga se vozačima preporučuje da izbjegavaju navedene prometnice kojima će se utrka kretati, a vozači koji se zateknu na tim dionicama trebali bi svoja vozila zaustaviti uz desni rub kolnika (ako je moguće i izvan kolnika) te pričekati prolazak utrke.

Također, svi sudionici u prometu koji se zateknu na navedenim dionicama utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu.

 

ZADNJE OBJAVE