4 C
Trogir
Nedjelja, 26 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPočinju Božićni važi! Ne znaš koji ti je draži!

Počinju Božićni važi! Ne znaš koji ti je draži!

Kao što smo ranije najavili, prosinac je prepun događanja – kako u cijelom gradu tako i u Muzeju grada Trogira. Prvo muzejsko događanje na rasporedu je sljedeći tjedan, njime započinje ciklus tradicionalnih kreativnih radionica u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira, ove godine ciklus nosi naziv “Božićni važi”Čitajte dalje, i probajte se odlučiti koji vam je draži!

Prva radionica iz božićnog ciklusa pod vodstvom više kustosice pedagoginje Goranke Tomaš održat će se u srijedu, 7. prosinca u 9:00 sati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira. U 1. božićnom važu nalaze se – ČESTITKE2. božićni važ na rasporedu je u srijedu, 14. prosinca u 9:00 sati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira. U drugom se važu nalaze BOMBONI! 3. božićni važ, važ u kojem se nalazi DOM, održat će se na istom mjestu, na prvi dan zime, 21. prosinca 2022. s početkom u 9:00 sati.

Prijave su od danas otvorene za sve radionice i za sve uzraste – i velike i male. Prijaviti se možete na gogtomas@gmail.com ili 099 670 7159. Cijena radionice je 30,00 kuna (3.98 €), materijali za rad su osigurani, kao i nezaboravno iskustvo koje će izmamiti osmijeh na lice – i to ne samo polaznicima radionice!

Tekst & Foto: MGT

ZADNJE OBJAVE