12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVAPočela prodaja ulaznica za 25. dodjelu Glazbene nagrade Porin

Počela prodaja ulaznica za 25. dodjelu Glazbene nagrade Porin

Svečana dodjela nagrada jubilarnog 25. Porina održat će se 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, a ulaznice se od danas mogu kupiti u sustavu Adriaticket.

Završna dodjela najcijenjenije i najdugovječnije hrvatske glazbene nagrade održat će se četvrti put zaredom u Splitu, a u svečanosti će, osim najvećih imena domaće glazbene scene, moći uživati i publika koja je prethodnih godina pokazala veliki interes za ovu manifestaciju. Tako će i ove godine posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića omiljenim zvijezdama.

 Kako bi svoje ulaznice osigurali na vrijeme, svi oni koji žele 23. ožujka prisustvovati dodjeli nagrada jubilarnog 25. Porina u Spaladium Areni, mogu ih kupiti po cijeni od 50 kuna na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i na web stranici Adriaticket .

 Do velikog finala ostalo je nešto više od dvadeset dana, a stručno glasačko tijelo 5. ožujka pristupit će drugom krugu glasanja kada će, do 12. ožujka u ponoć, birati one najbolje.

 Dobitnici u svih 35 kategorija bit će poznati na svečanoj dodjeli, a prije velike završnice u Splitu, gledatelji pred malim ekranima svakodnevno se u noćnom programu Hrvatske radiotelevizije od 27. veljače, mogu prisjetiti svih dosadašnjih dodjela ove prestižne glazbene nagrade, počevši od one prve održane davne 1994. godine u Opatiji.

 

ZADNJE OBJAVE