19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPo prvi put u povijesti održana Izvanredna elektronska sjednica

Po prvi put u povijesti održana Izvanredna elektronska sjednica

U četvrtak, 9. travnja 2020. po prvi put u povijesti, održana je 25. Izvanredna elektronska sjednica Gradskog vijeća Grada Trogira. Sukladno uputi Ministarstva uprave, sjednica je održana uz prisustvo predsjednika i potpredsjednice Gradskog vijeća te predsjednika klubova vijećnika. Vijećnici su glasali putem e-maila, bez dolaska u Gradsku upravu.

Na dnevnom redu bilo je pet točaka: prijedlog Odluke o oslobađanju od plaćanja zakupnine; prijedlog o izmjeni Odluke o određivanju plaće i drugim pravima iz rada te naknade za rad gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Trogira; prijedlog Odluke o izmjeni Odluku o naknadama članovima upravnih vijeća ustanova; prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o naknadama za rad predsjednika, potpredsjednika, članova gradskog vijeća i članova radnih tijela gradskog vijeća te odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o upisima i mjerilima upisa djece u Dječji vrtić „Trogir”.

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić za Gradski radio Trogir potvrdio je kako je svih pet točaka jednoglasno usvojeno

„Jednoglasno su usvojene sve točke dnevnog reda koje su predložene. Drago mi je da se sve odradilo konsenzusom i da smo u ovim kriznim vremenima složni. Iskoristio bih priliku da povodom nadolazećih blagdana svim Trogirkama i Trogiranima zaželim sretan i blagoslovljen Uskrs“, kazao je gradonačelnik Bilić.

ZADNJE OBJAVE