12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPiroman na Čiovu je 36-godišnji Nijemac

Piroman na Čiovu je 36-godišnji Nijemac

Ispravak objavljene informacije!

U odnosu na objavljeno priopćenje vezano uz dovršeno kriminalističko istraživanje u istom je omaškom pogrešno  navedeno da je 36-godišnjak državljanin Njemačke. Naime, muškarac prijavljen za kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom je 36-godišnji državljanin Hrvatske s prebivalištem u Njemačkoj. Ispričavamo se na pogrešci, kazala je glasnogovornca PU splitsko – dalmatinske Antonela Lolić.

Službenici PP Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad državljaninom Njemačke

36-to godišnji Nijemac sumnjiči se da je u nedjelju, 13. rujna na području Čiova u Okrugu Gornjem izazvao četiri požara na otvorenom prostoru u blizini kuća. Po dovršenom istraživanju protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, te je predan pritvorskom nadzorniku.  

Prvi požar na Čiovu izbio je oko 15:50 sati, a nakon njegove sanacije vatrogasci su ubrzo imali posla s novim. Požar je zahvatio otvoreni prostor, šumu te nisko raslinje, a vatra je bila u blizini kuća. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječena je velika tragedija.

Piše: AL

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE