37 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAPetar Grašo 7. travnja na Višnjiku!

Petar Grašo 7. travnja na Višnjiku!

 Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom Ako te pitaju,koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, nastavlja  koncertnu turneju.

Dok se još priča o spektaklu u Areni Zagreb koja je, uz Spaladium Arenu, bila kruna glazbenikove bogate karijere, ali i nedavnom velikom koncertu u Rijeci, Grašina koncertna čarolija nastavlja se 7. travnja u Zadru,  u dvorani Krešimira Čosića!

Uz aktualan megahit – Ako te pitaju, koji je sa svojim video izdanjem u samo 2 mjeseca premašio 7 milijuna pregleda na YouTubeu, Grašina publika, u sklopu predstojeće turneje u arenama i dvoranama, moći će uživati i uz pjesme Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, Volim i postojim, 92, Ko nam branite u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.

 „Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Uistinu sam zahvalan što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje“, rekao je Grašo ususret koncertu u Zadru.

Nakon Zadra, ni ostatak Hrvatske, ali i regije neće ostati zakinut. Naime, u ovoj su godini već su u planu brojni nastupi i veliki koncerti. Nakon zadarskog koncerta, turneja se nastavlja ubrzo i kroz ostale velike gradove, a prvi na redu su koncerti 14.travnja u Areni Varaždin, te 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt.

 Svakako miriše na još jednu Grašinu godinu!

Ulaznice za koncertni spektakl Petra Graše 7.travnja na Višnjiku u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama prema sljedećim kategorijama  – parter: 95,00 HRK, tribine: 120,00 HRK, VIP: 200,00 HRK u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa širom Hrvatske. 

Ulaznice u Zadru dostupne su na prodajnom mjestu TISAK media Zadar Supernova, Ul. AkcijeMaslenica 1 i uz to, na prodajnom mjestu TISAK Zadar Kalelarga I, Ul.Elizabete Kotromanić 2.

 

ZADNJE OBJAVE