15.7 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Otvoreno novo dječje igralište u trogirskom predjelu Plano

Otvoreno novo dječje igralište u trogirskom predjelu Plano

U trogirskom predjelu Plano u nedjelju ujutro službeno je otvoreno novo dječje igralište. Površine je 500 metara kvadratnih, a vrijednost investicije je oko 250 tisuća kuna.

Igralište su u dobrom raspoloženju dočekali mještani Planog s djecom koja su odmah po otvaranju krenula uživati u igri na spravama.

Gradonačelnik Ante Bilić ovom je prigodom izrazio zadovoljstvo što je drugo od planirana četiri nova igrališta realizirano upravo u Planome.

– Mlade obitelji i djeca naša su budućnost. Da bi mogli planirati život u Trogiru, moramo im dati razloge za to i omogućiti im infrastrukturu i sadržaje kao što je ovo dječje igralište. Neka ono bude početak razvoja ovog našeg predjela. Planiramo ovdje u doglednoj budućnosti još realizirati vrtić i POS stanove tako da će Plano imati sve preduvjete da postane pravo moderno i poželjno naselje – istaknuo je gradonačelnik ovom prilikom. 

Foto: Dino čaljkušić i Joško Herceg 

{gallery}igraliste3{/gallery}

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...