9 C
Trogir
Četvrtak, 8 veljače, 2024
NaslovnicaOstaloZABAVAOtvoren prvi BART MARKET - novo adventsko hit mjesto u Trogiru!

Otvoren prvi BART MARKET – novo adventsko hit mjesto u Trogiru!

Otvoren je prvi Jack’s Xmas BART Market u Trogiru – spoj art marketa i bara oduševio je posjetitelje odličnim pićima i polučio pravu malu “shopping revoluciju”!

Odlična tri pića koja je kreirao Matej Kostić, premium spirits brand ambasador Coca-Cole i originalna ponuda art marketa na kojoj se moglo pronaći od gramofonskih ploča do dizajnerskih rukotvorina brandova Take tha break, Sunchi, Untamed Adriatic Collective i Trogir Experience oduševili su posjetitelje koji su se sinoć našli na lokaciji konobe “CUT” u centru Trogira.

Jackstar Fizz, Tennessee Sour i Paloma bili su na izbor ljubiteljima odličnih koktela a za slatki dodatak u obliku fritula bio je zadužen uvijek nasmijani chef Robert Predrag Žmire.

  • Zaista bogat program očekuje nas svakog vikenda, a već večeras u goste nam dolazi “Kokotov rep” – bar iz Crne Gore dok je subota rezervirana za gostovanje iz Velike Britanije. Lele Mensah i Marco Trapani pripremat će senzacionalna pića za Trogirane i njihove goste a zanimljivo je spomenuti kako je Lele i autor nekoliko knjiga o koktelima te surađuje s najboljim londonskim barovima Lyaness i Connaught bar. Pronađite originalne božićne poklone i kušajte vrhunska pića ovog Adventa u Trogiru!, najavili su nam organizatori BART Marketa Antonio Franić i Mate Ivanda.

Više o programu Bart marketa potražite na njihovim društvenim mrežama, a možemo spomenuti kako nas očekuje i promocija zbirke rock poezije “Terca na tišinu” Sanina Karamehmedovića iz grupe Silente (7.12.), modni buvljak (9.12.), promocija nove zbirke poezije Ivane Bodrožić (22.12.), pub kviz petkom, dječje likovne radionice subotom te gostovanja splitske Bokamorre, zagrebačkih barova Blend Bar i Peaches&Cream te legende beogradske barske scene Juraja Kozme iz Kultura bara.

Trogir ovog prosinca živi punim plućima a nema sumnje kako je i Jack’s Xmas Bart Market mjesto koje morate posjetiti ovog Adventa!

Foto: Franko Kelam

ZADNJE OBJAVE