9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIROtvaraju se trogirska igrališta

Otvaraju se trogirska igrališta

Stožer civilne zaštite 4. svibnja 2020. donio je Odluku o korištenju dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

U skladu s ovom Odlukom, dječja igrališta, otvorena sportska igrališta te drugi sportski sadržaji na otvorenom mogu se koristiti uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera te posebnih preporuka i uputa koje Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavljuje na svojim mrežnim stranicama.

Bavljenje rekreativnim sportom na otvorenom također je dopušteno uz pridržavanje protuepidemijskih mjera HZJZ-a, a stupanjem ove Odluke na snagu stavlja se izvan snage Odluka o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta.

-Danas je provedena dezinfekcija, čišćenje i košenje gdje je potrebno dječjih i rekreacijskih igrališta na području Trogira. Sutra će biti uklonjene trake zabrane te će igrališta biti otvorena, a apeliramo na građane da ih koriste uz pridržavanje svih općih protuepidemijskih mjera. Hvala i našoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi koja se angažirala oko pranja igrališta i čestitamo im blagdan njihovog zaštitnika sv. Florijana!, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

Foto: D.Š./Radnici sportskih objekata u suradnji s JVP Trogir izvršili su dezinfekciju dječjih igrališta i vanjskih igrališta sportskih objekata tako da su spremna za upotrebu od sutra.

ZADNJE OBJAVE